Projektek

A képzések elnevezése és célja: Digitális készségek az alapoktól az informatikai eszközök használatáig

Kedvezményezett neve: M-V Consulting Rehabilitációs és Szolgáltató Kft.

Szerződött támogatás összege: 54 591 000 Ft

Befejezés dátuma: 2024. november

Azonosító szám: GINOP_Plusz-3.2.1-21

Projekt részletes bemutatása: A tanfolyam átfogó célja, hogy a digitális világban a lehetőségekhez képest megfelelő magabiztossággal igazodjon el a résztvevő és alap informatikai tudás hiányában ne szenvedjen el hátrányokat a társadalom többi tagjához képest. Ez a résztvevők digitális ismeretszintjének érzékelhető emelését, a digitális kompetencia fejlesztését igényli és jelenti. A program konkrét céljai: a résztvevők képesek legyenek a jelenleginél magasabb szinten használni az infokommunikációs eszközeiket (PC, tablet, notebook, okostelefon stb.), képzésük során ismerkedjenek meg a működtetéséhez szükséges alapvető funkciókkal. Képesek legyenek hanghívásra és szöveges üzenetküldésre használni infokommunikációs eszközüket. Ismerkedjenek meg az Internet lehetőségeivel és biztonságos használatával, tudjanak jól tájékozódni, könnyen hozzáférhető információkat megszerezni. Képesek legyenek egyszerű szövegszerkesztési lépések felhasználásával szöveget szerkeszteni, azt a digitális kommunikáció különböző csatornáin felhasználni vagy képesek legyenek egyszerű mentési műveleteket végezni. Képesek legyenek elektronikus levelezést bonyolítani az alapvető funkciók használatával és mindennapos munkájuk során E-ügyintézést lebonyolítani. Képesek legyenek az infokommunikációs eszközeik megismert funkcióit biztonságosan használni és ugyancsak magabiztosan használni az információs társadalom nyújtotta egyéb lehetőségeket, kihívásokat.


Technológiai fejlesztés és infrastrukturális ingatlan beruházás az M-V Consulting Kft. Jászfényszarui telephelyén

Kedvezményezett neve: M-V Consulting Rehabilitációs és Szolgáltató Kft.

Szerződött támogatás összege: 170 337 812 Ft

Befejezés várható dátuma: 2024.02.22

Azonosító szám: GINOP_Plusz -1.2.3.-21-2022-02090

Projekt részletes bemutatása: A végrehajtott technológia fejlesztés keretében beszerzésre került: 1 db Phoenix típusú ragasztógép, 1 db 3 tonna teherbírású elektromos targonca, 2 db gyalogkíséretű elektromos targonca. A villamosenergia igényünk ellátása érdekében letelepítésre került egy 1000 kVA teljesítményű transzformátor, a környezettudatosságra és energiahatékonyságra való törekvés érdekében pedig egy 40 kW teljesítményű napelemes rendszer. Az infrastrukturális és ingatlan beruházás keretében a raktárcsarnokunk funkcióját a megnövekedett megrendeléseink miatt a világítótestek számának megduplázásával termelőüzemmé alakítottuk. A régi csarnokunk emeleti részén padlócserét hajtottunk végre, a régi burkolólapokat felszedtük és helyére csiszolt beton padló került, amely elbírja a raklapok mozgatását, ezért raktározási célra tudjuk használni. A hőmérséklet ingadozás kiküszöbölésére álmennyezetet szereltünk fel. Megrendeléseink nyilvántartásához és a megrendelőinkkel történő kapcsolattartáshoz megnövekedett irodai alkalmazottak munkavégzéséhez szükségessé vált az irodai területünk és szociális blokkjaink növelése is, ezt a meglévő helységeink funkció váltásával tudtuk megvalósítani. A régi étkező átalakításával bővítettük az iroda területünket, a kazánházból pedig teakonyhát alakítottunk ki. A Digitális Fejlesztési Koncepció elkészítése során kaptunk tájékoztatást olyan informatikai fejlesztési lehetőségekről, javaslatokról melyek segítségével hatékonyabbá és biztonságosabbá tehetjük cégünk működését. Az üzleti felhőszolgáltatás által elérhető hatékonyság növelés maximális kihasználtságához szükséges a rendszert használó munkavállalóink irodai kompetenciáinak fejlesztése. Az irodai szoftverek használatának középszintre történő képzése hozzájárul munkavállalóink és cégünk fejlődéséhez.


Megújuló energia használatát és energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések az M-V Consulting Kft-nél

Kedvezményezett neve: M-V Consulting Rehabilitációs és Szolgáltató Kft.

Szerződött támogatás összege: 50 461 838 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 55%

Befejezés dátuma: 2022.08.08.

Azonosító szám: GINOP-4.1.4-19-2020-02353

Projekt részletes bemutatása: Az ingatlanon végrehajtott energetikai korszerűsítés után az ingatlanban dolgozó munkavállalók korszerűbb, egészségesebb körülmények között tudni dolgozni. Egyenletesebben szabályozható hőmérsékletű üzemcsarnokban kiiktatva a nyári meleg és téli hideg különbözetét. A tetőszerkezet szigetelése után, nyáron nem melegszik át annyira a tető és megszűnik a lefelé sugárzó meleg. Az épület homlokzati szigetelésével korszerűsítettük az elavult és elfogadhatatlanul alacsony U értékkel rendelkező régi falazat hőszigetelő képességét. A projekt keretén belül sikerült kicserélni az elöregedett és árnyékolástechnika nélküli nyílászárókat korszerű, hőszigetelt nyílászárókra árnyékolástechnikával együtt. A vegyes tüzelésű kazán cseréje hőszivattyús berendezésekre egyenletesebb, jobban szabályozható fűtést, hűtést tesz lehetővé a korszerű fan-coil rendszerű hőcserélőkkel együtt. Régi neon csöves világítótesteinket korszerű energiatakarékos led lámpákra cseréltük, a hozzá tartozó elektromos kábelekkel együtt. A végrehajtott beruházás és a megújuló energia használatának segítségével nagymértékben csökkentjük a szén-dioxid és egyéb káros anyag kibocsátásunkat, és az épületünk energia felhasználását.


Széchenyi támogatás